Oprea Horia

Oprea Horia

Şcoala Gimnazială Nr.6 Râmnicu Sărat

"Omul nu poate deveni om decât dacă este educat"-J.A.Comenius

Invitaţie la ediţia a XV-a (anul VIII) WINNERS

Avem marea plăcere de a vă invita să participaţi la noua ediţie a Concursurilor Winners desfăşurate din 29.10.09 până în 10.12.09, cu înscriere între 15.09.09 - 07.10.09 pentru toate secţiunile de concurs.

Concursurile WINNERS se desfăşoară de două ori pe an, în fiecare semestru, la secţiunile Matematică, Limba Română, Limba Engleză, Cultură Generală, Geografie, Istorie si Ştiinţele naturii/Cunoaşterea Mediului şi Ştiinţei/Biologie.

Fiecare concurs se susţine simultan, la nivel internaţional, de regulă în instituţiile şcolare şi constă dintr-un test grilă cu 16-22 întrebări, fiecare având 5 variante de răspuns, dintre care numai una corectă, iar pentru clasele III-XII există încă un subiect non-grilă, obligatoriu, pe verso-ul fişei de răspuns, care reprezintă proba de baraj şi faza internaţională. Elevii lucrează individual timp de maxim 100 minute, cu excepţia concursului de Matematică (maxim 140 de minute).

Mai mult decât rezultatul, contează participarea onestă, verificarea cunoştinţelor dobândite şi familiarizarea cu acest gen modern de testare, în vederea promovării cu succes a diferitelor forme de verificare şcolară, teste, teze şi examene.

Participarea este deschisă claselor I-XII, fără condiţii. Subiectele sunt accesibile. Ne adresăm tuturor elevilor, indiferent de nivelul de pregătire, oferindu-le şansa de a-şi pune în valoare cunoştinţele dobândite în şcoală şi totodată stimulându-i să devină mai competitivi. Toţi elevii vor să simtă că merită să înveţi, să se simtă apreciaţi, competitivi şi recompensaţi.

LA WINNERS ŞTII ŞI EŞTI PREMIAT!!! De-a lungul existenţei acestor concursuri au participat cu bucurie sute de mii de elevi şi au fost multe mii de premianţi! În anul şcolar precedent s-au atribuit numeroase premii, în valoare de sute de milioane de lei vechi, constând în: laptopuri, MP4 playere, aparate foto digitale, căşti audio, burse şcolare substanţiale, 50 de locuri în TABĂRA ELEVILOR DIN BUŞTENI, 50 de locuri în TABĂRA DE RECREERE A ORGANIZATORILOR WINNERS DIN BALCIC-BULGARIA şi alte premii surpriză.
Şi la ediţia curentă continuăm să recompensăm toţi câştigătorii locurilor I, II şi III. Acordăm diplome de competitivitate tuturor elevilor si certificate organizatorului principal, tuturor cadrelor didactice organizatoare, directorului şi directorului adjunct. Se acordă un premiu tuturor şcolilor cu o participare mare (peste 400 de elevi, în total, la toate secţiunile).

NOU! - organizatorii cu peste 15 concurenţi vor primi un premiu surpriză
- toţi concurenţii vor primi un premiu misterios
- elevii claselor I-XII care investesc în 5 reviste de 5 secţuni diferite ale Concursurilor Winners la această ediţie (este important de notat numarul acestora în formularul de comandă, în spaţiul rezervat) vor primi bonus un premiu surpriză
- începând cu această ediţie vom acorda şi diplome de menţiuni
- cei din clasele I şi a II-a cu punctaj maxim vor primi diplome de Premiul I
- puteti sa va inscrieţi la concursuri on-line pe site-ul nostru
- vă recomandăm culegerile Winners de limba română, matematică şi engleză - pentru
clasele I-IV, care conţin viitoare subiecte de concurs la ediţiile a XV-a si a XVI-a, culegeri utile şi pentru teze, teste, examene
- vă invităm să vizitaţi noul nostru magazin virtual
- organizăm concursul de panouri WINNERS. Se acordă 250 Euro pentru premiul I
- organizăm concursul de poezie WINNERS. Se acordă 250 Euro pentru premiul I
- pentru probleme nerezolvate satisfăcător în două săptămâni puteţi să scrieţi la adresa sesizari.winners@gmail.com către administratorul societăţii
- unele date de contact s-au modificat, a se citi antetul!

Înscrierea la Concursurile Winners

Preţul unei reviste Winners este de 9,00 lei. Aceasta conţine în cadrul ei concursul gratuit Winners, doar la secţiunea din titlul revistei. Contravaloarea revistelor se expediază printr-un mandat poştal, de către organizatorul principal, doar la adresa din antet, în timpul perioadei de înscriere. Menţionăm că organizatorii din şcoală pot colecta înca 2,00 lei de la fiecare elev, pe lânga preţul revistei, pentru fiecare secţiune la care elevul doreşte să participe, pentru cheltuielile legate de achiziţionarea revistelor, de înscrieri la Concursurile Winners, expedierea plicurilor cu fişele de răspuns şi menţinerea unei legături permanente şi active cu organizatorii Winners.

Pentru ediţia a XV-a, perioada de înscriere la Concursurile Winners este între 15.09.2009 - 07.10.2009 (data poştei, pentru toate secţiunile de concurs). Prelungirea perioadei se poate face în situaţiile de maximă necesitate. Elevii care se hotăresc să participe dupa ultima zi de înscriere, vor achita în prealabil revista şi o vor primi ulterior doar în limita stocului disponibil sau un xerox alb-negru.

Concursurile se vor susţine astfel:

Secţiunile de concurs

Ediţia a XV-a Ediţia a XVI-a


Istorie J 29.10.2009 J 11.03.2010


Geografie J 12.11.2009 J 18.03.2010


Cultură Generală J 19.11.2009 J 25.03.2010


Limba Engleză J 26.11.2009 Mi 31.03.2010


Matematică J 03.12.2009 J 15.04.2010


Ştiinţele Naturii/ Cunoaşterea Mediului şi Ştiinţei/ Biologie

Ma 08.12.2009 J 22.04.2010


Limba română J 10.12.2009 J 29.04.2010


Pentru ediţia a XVI-a, perioada de înscriere este între 11.01.2010 - 10.02.2010.


Pentru alte informatii intrati pe www.minunilewinners.net
Partea de jos a paginii web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one